TV Vlaanderen webmail

Alle informatie over TV Vlaanderen webmail, zoals direct inloggen op TV Vlaanderen mail. Lees alles over mail instellen, pop3, IMAP, iPad, iPhone, Android, Windows en Max OS X, outlook, wachtwoord herstel en dergelijke. Als je niet kunt vinden wat je zoekt kijk je bij Veel Gestelde Vragen. Als je nog geen TV Vlaanderen e-mailbox hebt, kun je die in no time aanmaken in Mijn TV Vlaanderen.

Inhoudsopgave

Als je naar een specifiek onderwerp op zoek bent kun je rechtstreeks naar het antwoord op jouw vraag navigeren door één van de volgende links te gebruiken:


TV Vlaanderen webmail inloggen

TV Vlaanderen webmail login schermInloggen op webmail TV Vlaanderen doe je als volgt:

 1. Ga naar webmail login pagina of type in je browser de volgende url in: https://webmail.tvvlaanderen.net/
 2. Vul je Username (Gebruikersnaam) in.
 3. Vul je Password (Wachtwoord) in.
 4. Druk op Login
 5. Als alles goed gaat ben je nu ingelogd op de webmail van TV Vlaanderen
  1. Wanneer je voor het eerst TV Vlaanderen webmail gebruikt, moet je je je eerst registeren via Mijn TV Vlaanderen.

   TV Vlaanderen webmail wachtwoord vergeten

   Ben je op enig moment het wachtwoord van je webmail vergeten? Dan kan je via een link op de website van TV Vlaanderen een nieuw wachtwoord aanmaken. Je hebt hier wel je gebruikersnaam voor nodig en je abonneenummer. Het abonneenummer vind je bovenaan je facturen.

   Inloggen op Mijn TV Vlaanderen

   Iedere klant van TV Vlaanderen krijgt zijn eigen persoonlijke pagina. Dit wordt Mijn TV Vlaanderen genoemd. In loggen op My TV Vlaanderen doe je als volgt:
   Je hebt daarvoor je klantnummer nodig of het nummer van je smartcard. Ook wordt gevraagd naar je postcode, huisnummer en e-mailadres. Tenslotte word je gevraagd een wachtwoord in te geven.

   Een aantal voorbeelden van wat je met Mijn TV Vlaanderen kan doen lees je hieronder:
   Je kan via Mijn TV Vlaanderen eenvoudig het wachtwoord van je webmail wijzigen. Wellicht vind je het handig om de mail te laten doorsturen naar een ander e-mailadres. Dat is geen probleem. In Mijn TV Vlaanderen hoef je alleen maar deze optie aan te vinken en het e-mailadres in te geven waarnaar moet worden doorgestuurd. Wil je gezin ook gebruik maken van een TV Vlaanderen e-mailadres? Dat kan. Je kan meedere e-mailadressen toevoegen aan je abonnement.

   Informatie

   Bij de naam TV Vlaanderen denk je vanzelfsprekend aan tv kijken. En dat is dan ook waar TV Vlaanderen het meeste bekend om staat. Je kan bij TV Vlaanderen televisie kijken door middel van een antenne, satelliet of online. Maar wist je dat TV Vlaanderen je nog meer kan bieden, onder andere vaste telefonie, internet en de mogelijkheid om webmail te gebruiken? Dit laatste is handig want dan kan je overal waar je maar mag zijn je mailbox benaderen. Zo kan je altijd nieuwe mail lezen en versturen.

   Een mailbox bij TV Vlaanderen heeft een beperkte opslagcapaciteit van 250 MB. Als je deze grootte nadert, zal je een waarschuwing ontvangen dat de mailbox vol is. Om altijd voldoende ruimte vrij te houden om nieuwe berichten te ontvangen is het raadzaam om regelmatig je oude mail op te ruimen. Zeer oude mail is waarschijnlijk niet meer van toepassing en kan je deze gerust weggooien. Ook is het verstandig om een mail met een grote bijlage lokaal op je computer op te slaan en vervolgens uit je mailbox te verwijderen. Dit levert je al snel weer veel ruimte op.

   Antwoorden op veelgestelde TV Vlaanderen vragen